PROFESSZIONÁLIS ALLERGIA VIZSGÁLAT ELÉRHETŐ ÁRON - KIÉRTÉKELT EREDMÉNY AKÁR KÉT MUNKANAPON BELÜL

Put az alternatív tartalmat here

Hívjon minket!

06-1/782-6774

06-30/434-1744

Allergia ambulancia >> Cégek részére (Ön itt áll)

Cégek részére

Allergia elleni szűrés gyorsan és szakszerűen, az Ön munkahelyén

Jelentkezés céges szűrésre

Egyéb kérdések:

Korunk egyik vezető betegsége az allergia. Egyre többen szenvednek a tünetek miatt, ami akár jelentősen ronthat az életminőségünkön, főként akkor vannak nagy veszélyben az allergiás emberek, ha naponta még a munkájukkal kapcsolatosan is folyamatos irritációnak vannak kitéve. Az allergia kialakulása kortól és nemtől független, minden olyan esetben érdemes a vizsgálatot elvégezni, amikor felmerül a gyanú az elszenvedett tünetek alapján.

A védekezés legegyszerűbb módja a megelőzés és a szűrővizsgálat, annak legmodernebb módszere pedig az Allergia Ambulancia szakorvosai által is alkalmazott, allergia vizsgálat vérből. A szűrővizsgálat egy vérvizsgálaton alapszik, ártalmatlan, így kisgyermekek és kismamák vizsgálatára is alkalmas. Az Allergia Ambulancia szakorvosai az alábbi vizsgálatot kínálják:

TELJESKÖRŰ allergia vizsgálat vérből az Ön munkahelyén

  • Nincs sorban állás, várakozás, a szűrés előzetes időpontfoglalás alapján történik. (Egy alkalommal maximum 40 páciens szűrésére van lehetőség.)
  • A kihelyezett szűrővizsgálat ára a választott panel szerint változik. A fizetés helyben készpénzzel, bankkártyával, illetve egészségpénztári kártyával és üdülési csekkel is lehetséges. A vizsgálat ára egészségpénztár terhére elszámolható.

A társaság az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • opció: A Társaság nem kíván anyagilag részt vállalni a munkavállalók számára végzett szűrővizsgálatból, csupán a lehetőséget biztosítja számukra önköltséges módon a vizsgálat igénybevételére a munkahelyen. A Génlabor Kft. vállalja a szűrővizsgálat megszervezését, lebonyolítását és a Társaság kizárólag a helységet bocsátja a Génlabor Kft. rendelkezésére valamint lehetővé teszi, hogy az egyes munkavállalók 10-15 perc időtartamra elhagyják munkahelyüket. A Génlabor Kft. közvetlenül az egyes munkavállalókkal rendezi a szolgáltatás ellenértékét a vizsgálatot követően (készpénz, bankkártya vagy egészségpénztári kártya, üdülési csekk mint lehetséges fizetési módok).
  • opció: A Társaság részben vagy egészben részt vállal a szűrővizsgálat költségéből oly módon, hogy meghatározott összeget (cafetéria rendszer keretén belül) adott munkavállaló egészségpénztári számlájára fizeti meg, a munkavállaló pedig egészségpénztári kártyájával vagy készpénzben utólagos egészségpénztári elszámolás keretén belül közvetlenül fizeti meg a Génlabor Kft. részére a szűrővizsgálat ellenértékét (a vizsgálat helyszínén a vizsgálatot követően).A Génlabor Kft. vállalja a szűrővizsgálat megszervezését, lebonyolítását, a Társaság a Génlabor Kft. rendelkezésére bocsátja a helységet, valamint lehetővé teszi, hogy az egyes munkavállalók 10-15 perc időtartamra elhagyják munkahelyüket. Génlabor Kft. vizsgálatot megelőzően kimutatást készít a Társaság számára, hogy mely munkavállalók kívánják a szűrővizsgálatot igénybe venni és ők mely egészségpénztárral állnak szerződésben.
  • opció: a Társaság teljes egészében átvállalja az egyes munkavállalók vizsgálati költségét. A Génlabor Kft. szerződést köt a Társasággal a vizsgálatok elvégzésére és a Társaság a vizsgálatok ellenértékét utólag a Génlabor Kft. által készített elszámolás alapján közvetlenül a Génlabor Kft. részére fizeti meg. A Génlabor Kft. vállalja a szűrővizsgálat megszervezését, lebonyolítását, a Társaság a Génlabor Kft. rendelkezésére bocsátja a helységet, valamint lehetővé teszi, hogy az egyes munkavállalók 10-15 perc időtartamra elhagyják munkahelyüket. Génlabor Kft. vizsgálatot megelőzően kimutatást készít a Társaság számára, hogy mely munkavállalók kívánják a szűrővizsgálatot igénybe venni, valamint utólag a tényleges elvégzett vizsgálatok darabszámáról teljesítés-igazolást készít a Társaság számára. A Társaság 15 napos fizetési határidővel az utolsó vizsgálatot követően megfizeti a Génlabor Kft. részére a vizsgálatok ellenértékét.

Facebook

Főoldal | Kapcsolat | Oldaltérkép | Impresszum | Linkek

Design by Fish Design Studio