PROFESSZIONÁLIS ALLERGIA VIZSGÁLAT ELÉRHETŐ ÁRON - KIÉRTÉKELT EREDMÉNY AKÁR KÉT MUNKANAPON BELÜL

Put az alternatív tartalmat here

Hívjon minket!

06-1/782-6774

06-30/434-1744

Allergia ambulancia >> ImuPro (Ön itt áll)

ImuPro

A táplálékallergiák növekvő fontossága
Az allergiák egyre több betegséget okoznak. Az általában ismert étel allergiák azonnali reakcióval jelentkeznek, és a populáció kb. 2%-a érintett. Különböző becslések szerint azonban a populáció kb. 40%-a késleltetett allergiás reakciót mutat. Ez az allergiás reakció az étel elfogyasztását követően akár néhány órával – néhány nappal később jelentkezik. Ez az időbeli eltolódás nehezíti mind a beteg, mind az orvos számára annak felismerését, hogy mely étel okolható az egészségi problémákért.

PreScreening

"A PreScreening eredmény azt mutatja meg, hogy vajon a vizsgált élelmiszer-csoporttal szemben vannak-e Önben IgG antitestek. Ezen a módon meg lehet állapítani, hogy vajon Önnek van-e késleltetett élelmiszer allergiája, vagy sem. Ez egy olyan reakció, ami a bél közreműködésével alakul ki. Azt jelenti, hogy a bélfal átjárhatóvá válik, és az ételek alkotórészei a nem megfelelő módon haladnak át rajta. Emiatt több különböző reakciót lehet kimutatni, vagy egyáltalán semmilyet sem. Az nagyon ritka, hogy az emberek csak egyetlen élelmiszerre reagálnak."

Imu Pro elmélete

"A tudósok egyetértenek abban, hogy néhány betegséget krónikus gyulladásos folyamatok okozhatnak, és hogy egyes gyulladásos folyamatokat bizonyos élelmiszerek váltanak ki, amelyek ellen IgG antitestek vannak jelen.

Ez az újszerű elképzelés a következő modellen alapul: Ha csak a bél érintett – mint pl. bélrendszert érintő fertőzés, antibiotikus vagy más gyógyszeres kezelést követően, de ez lehet nagyon egyoldalú táplálkozás következménye is – az élelmiszerek alkotórészei bekerülhetnek a véráramba, úgy, hogy áthaladnak a bélfal sejtjei között, és ezeket az immunrendszer sejtek idegenként azonosítják, mivel az egészséges bélfalon a szokásos módon áthaladva nem jelölődnek meg, mint „veszélytelen étel”. Itt az a pont, ahol az IgG antitestek szerepet kapnak. Ha IgG antitestek vannak jelen, akkor hozzákötődnek az élelmiszerekhez, és "immunkomplexek" képződnek.

Amint az antitestek hozzákötődnek az ételhez, ez egy jelzést jelent az immunrendszernek, hogy specifikus védekezési reakciókat indítson, ezeket a károsító folyamatokat általánosan gyulladásnak nevezik. Ha ezek az élelmiszerek újra és újra fogyasztja, a folyamat minden egyes alkalommal újra kezdődik, és újra és újra új IgG antitestek alakulnak ki. Egyszerűen összefoglalva: ha nem növekszik az antitestek mennyisége, nincs gyulladás.

Az IgG antitestekkel képzett immunkomplexek által kiváltott gyulladásos reakciót "késleltetett allergiának" nevezik."

ImuPro étel intolerancia vizsgálatok

Facebook

Főoldal | Kapcsolat | Oldaltérkép | Impresszum | Linkek

Design by Fish Design Studio